JOC gaat vreemd

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw stapt uit de comfort zone om muziek te maken met invloeden uit een heel andere hoek

Jazz Orchestra gaat vreemd is een concept van Nieuwe Helden en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw, waarbij het eigen werk van de uitgenodigde muzikanten centraal staat.

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw stapt uit de comfort zone om muziek te maken met invloeden uit een heel andere hoek – jouw muziek dus!

Op dit moment staat er een oproep uit onder muzikanten, bandjes en producers onder de 30 jaar die in Amsterdam wonen.

Hoe gaat het verder:

• Je schrijft je in voor 27 augustus 2018.
  • Uit de inschrijvingen selecteren we 5 acts.
  • In oktober komen we – als je geselecteerd bent – met een aantal orkestleden bij jouw thuisbasis of repetitieruimte langs om samen te jammen. Ook ontmoet je onze arrangeur en werk je aan de nummers van jouw hand die het orkest gaat spelen.
  • In oktober en november volgt een aantal repetities.
  • In december wordt jouw muziek gespeeld in Paradiso Noord en Podium Mozaïek.
  • We maken een korte documentaire van de werkprocessen en concerten.

Inschrijven kan hier: https://jazzorchestra.nl/gaatvreemd/