Samenwerking Nieuwe Helden & Tolhuistuin

Kantoor, coproducent en presentatieplek

Stichting Nieuwe Helden houdt kantoor in een van de voormalig Shell gebouwen die onderdeel uitmaakt van de Tolhuistuin. We werken op verschillende manieren samen met Stichting Tolhuistuin. In 2017 en 2018 deden we dit bijvoorbeeld met talkshow De Man & Andere Helden. De komende jaren bouwen we de samenwerking uit door meer van onze research te delen in, met en rond de Tolhuistuin, onder andere in een Biobased Creations Open Air Lab.

De Man & Andere Helden

De Man & Andere Helden: stap in bij Lucas De Man, artistiek leider van Stichting Nieuwe Helden, in de rollercoaster van de 21e eeuw. Voor zijn projecten duiken hij en zijn mede-helden steeds weer in nieuwe werelden. Van het liefdesleven van bejaarden tot de eenzaamheid van boeren, van visionairen in Europa tot vechtende millennials in de grootstad Amsterdam.

“De Man en Andere Helden” is een co-productie van Stichting Nieuwe Helden en Tolhuistuin.

Avonden in deze reeks:

En in samenwerking met Lost Project: