Vriend worden

Om de beweging in beweging te houden kunnen we uw steun goed gebruiken. Door vriend te worden van Stichting Nieuwe Helden zorgt u dat wij nieuwe projecten kunnen opzetten en kunt u gebruik maken van bijzondere aanbiedingen.

Sinds de invoering van de geefwet levert uw gift u ook belastingvoordeel op. Dit maakt het nog leuker, maar niet persé makkelijker. Daarom hebben we alvast twee opties voor u uitgewerkt.

Optie 1. Ik wil Stichting Nieuwe Helden steunen met een vast bedrag per maand of per jaar (maar ik weet nog niet precies voor hoe lang)
U machtigt ons om een bedrag af te schrijven van uw rekening totdat u het weer stopzet, dat kan op elk gewenst moment. U kunt 125% van de gift aftrekken van de belasting voor vanaf het moment dat het 1% van uw inkomen overstijgt.

> Vul dit formulier in

Optie 2. Ik wil het maximale belastingvoordeel en Stichting Nieuwe Helden ten minste 5 jaar steunen met een vast bedrag per jaar.
U machtigt Stichting Nieuwe Helden om een bedrag van uw rekening af te schrijven gedurende minimaal 5 jaar. U mag dit hele bedrag voor 125% en zonder drempel als aftrekpost opvoeren.

> Vul dit formulier in

Of lees meer op www.daargeefjeom.nl

Meer informatie:

Als u verdere vragen heeft, neem gerust contact met ons op.