De Man Is Lam

Solo-voorstelling vol beeld- en geluidsfragmenten over man-zijn

Over religie, vaderschap, agressie, kwetsbaarheid, vrouwen, seks en intimiteit. Actueel en gebaseerd op waargebeurde en persoonlijke verhalen.

In 2017 nemen Lucas De Man, Ahmet Polat en Rashif El Kaoui het publiek mee in hun zoektocht naar man-zijn door middel van een prikkelende solo-voorstelling vol beeld- en geluidsfragmenten over de positie van de man in Nederland en België.

Van wetenschappers tot je buurman en van je beste vriend tot de eenzame man in de kroeg: allemaal geven ze hun visie op man-zijn en Lucas neemt jullie graag mee in deze prachtige verhalen en soms schokkende feiten.

Professoren gaven ons een kijkje in hun onderzoeken, van mannen coaches kregen we trainingen. We maakten vrienden in alle lagen, lazen de bijbel en de koran, kregen rode oortjes bij de seksles voor oermannen en verbaasden ons over het medicatiegebruik in het onderwijs.

Al deze mannen en ervaringen openden Lucas’ ogen en hebben hem verward, geraakt en gemotiveerd jou het verhaal te vertellen, terwijl Ahmet het je laat zien en Rashif je oren doet tuiten. Wees welkom op een heerlijke rollercoaster door de wereld van De Man.

Van, door en met: Lucas De Man, Ahmet Polat, Rashif El Kaoui
Vormgeving: Pascal Leboucq | Projectcoördinator: Amber Bloos

De voorstelling is onderdeel van het grotere project De Man Is Lam. Meer info vind je op de projectwebsite www.demanislam.nl

De Man Is Lam wordt gemaakt in co-productie met Het Zuidelijk Toneel en Stage-Z (het producerende huisgezelschap van Theater Zuidplein).