Creatief Talent Gezocht – Goud van Brabant

Goud van Brabant bestaat uit verschillende rubrieken. Eén daarvan is ‘Creatief Talent’. Hiervoor zoeken we creatieve Brabantse talenten met toffe ideeën om verhalen van vroeger tot leven te wekken. De makers met de beste ideeën krijgen de kans om hun idee uit te voeren met ondersteuning van 1.000 euro en een professionele coach. Tevens krijgen de winnaars toegang tot gerenommeerde instellingen en organisaties voor het lenen van kostuums, props of een locatie. Van alle winnaars worden de 10 beste producties eind 2018 getoond in het tv-programma Goud van Brabant op Omroep Brabant. De absolute topper van deze 10 producties wint 3.000 euro productiebudget voor een eigen nieuw project.

Ken je of ben je een creatief talent? Kijk dan op onze website https://goudvanbrabant.nl/creatief-talent/ voor alle informatie.