De Man is Lam Podcast!

Vanaf 16 januari bij VPRO Nooit Meer Slapen: De Man is Lam Podcast!

Toen ik me voor het eerst scheerde. Toen ik mijn vader zei dat hij niet meer hoefde te komen. Toen ik ging shoppen met mijn eerste zelf verdiende geld. Toen ik als veertienjarige jongen opgepakt werd door de zedenpolitie in Iran, omdat ik stond te wachten bij de meisjesschool. Toen ik net mijn rijbewijs had gehaald. Toen ik voor het eerst klaarkwam. Toen ik besloot te verhuizen naar een veiligere plek om mijn gezin te beschermen. Toen ik ging scheiden en mijn rol als vader opeiste. 

Wanneer voelde je je voor het eerst man? Deze vraag vormt het startpunt voor een uiteenlopende audioreeks van de mannen van De Man Is Lam. Laat je inspireren, verwonderen en schokken door oprechte verhalen van de mannen die zij ontmoeten. De stijl, vorm en lengte van de geluidsfragmenten variëren en zo laat Rashif de man van alle kanten horen.

Hier is de 1e aflevering te beluisteren bij Nooit Meer Slapen VPRO.

Beluister in deze korte reportage van Radio 1 alvast wat fragmenten van Rashif: klik hier.

Lees hier het interview met Rashif in de VPRO Gids.

VPROGids201802_NMS