Vacature Productieleider WOLK

Algemeen

WOLK is het nieuwe stadsproject van stadskunstenaar Lucas De Man en vormgever Pascal Leboucq, stichting Nieuwe Helden en Het Zuidelijk Toneel. De theatrale ontdekkingstocht WOLK maakt een tijdreis naar de ziel. Deze individuele ervaring leidt door een oneindig gangenstelsel, langs een gebouw om bovenop het dak uit te komen.

De internationale première van WOLK vindt plaats tijdens theaterfestival BOULEVARD 4 t/m 14 augustus en de installatie is daarna nog tot eind augustus te ervaren in Den Bosch. Voor dit project zoek Nieuwe Helden een freelance productieleider.

Stichting Nieuwe Helden is een flexibele projectorganisatie die kunstprojecten produceert. De organisatie wordt geleid door het tweekoppig dagelijks bestuur (artistiek en zakelijk leider) en op projectbasis aangevuld uit een grote poule freelance projectmedewerkers.

Taken

In nauwe samenspraak met het team van projectleider, technisch producent, ontwerper en zakelijk leider verzorg je de productie in voorbereiding en uitvoering van WOLK. Tot de taken behoren onder meer:

• Aanvragen van vergunningen ,
  • opzetten veiligheidsplan,
  • beheren van budgetten,
  • regelen van rekwisieten en benodigdheden,
  • coördineren van bestellingen,
  • maken van repetitieschema’s,
  • werven, roosteren en aansturen van vrijwilligers,
  • productie van rand en PR-activiteiten
  • en de ondersteuning van het technisch en artistiek team.

Tijdens de uitvoering van het project bent je dag-coördinator van de installatie en aanspreek punt voor vrijwilligers en acteurs.

Wie we zoeken

• Je komt uit Den Bosch of omgeving
  • Je bent een teamplayer én goed in staat zelfstandig te functioneren.
  • Hebt aantoonbare ervaring met theaterproductie
  • beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden
  • en hebt bij voorkeur ook enig (theater)technisch inzicht.
  • Je bent In het bezit van een rijbewijs B.

Mei t/m september 2016

Wat we bieden

We bieden een honorarium op basis van opdrachtovereenkomst. hoogte van de vergoeding in overleg.

Reageren?

Stuur je CV en een motivatiebrief voor 30 april naar wouter@stichtingnieuwelden.nl

Dit bericht is geplaatst in . Bookmark de permalink.