Stage Internationalisering (vacature)

Stichting Nieuwe Helden is een flexibele projectorganisatie die sinds 2008 kunstprojecten voor de publieke ruimte produceert. De organisatie wordt geleid door het tweekoppig dagelijks bestuur (artistiek en zakelijk leider) en op projectbasis aangevuld uit een grote poule freelance creators en projectmedewerkers.

reizen

Vanwege de ambitie van Nieuwe Helden om nog meer internationaal te werken richten we ons het komende jaar op het uitbouwen van ons internationale netwerk en verkoop van onze project in het buitenland (in o.a. Londen en New-York). Om ons hierbij te ondersteunen zoeken we een stagiair(e) internationalisering.

Tot de taken behoren onder meer:

• Onderzoek doen naar relevante festivals, activiteiten en open-calls in het buitenland
  • Meedenken over de uitwerking van onze internationale strategie
  • Leggen van internationale contacten en maken van afspraken
  • Verzorgen van dossiers en documenten over onze projecten

±4 dagen per week, periode in overleg.
Stagevergoeding beschikbaar.

Een mooie kans om mee te kijken bij de totstandkoming en uitvoering van onze interdisciplinaire projecten, het internationale veld te leren kennen en je eigen netwerk te vergroten.

Heb je een uitstekende beheersing van de Engelse taal, volg je een op HBO of WO opleiding en heb je zin om samen met ons de wereld te veroveren?

Stuur dan voor 30 juli een motivatiebrief en C.V. naar info [at] stichtingnieuwehelden.nl

Dit bericht is geplaatst in . Bookmark de permalink.