Bejaarden & Begeerte

2 thoughts on “Ans zingt

  1. Hoi Ans, wat fantastisch goed van jou! Voor mij ben je de ster onder de zangeressen, hoor. Ik denk dat niemand van ons ’t je nadoet om zo’n lied te schrijven! Maar ja, als je ’n hele operette kunt schrijven, dan is ’t wellicht niet zo moeilijk om ook een lied te maken? Ik wou dat ik ’t kon….. Dus mijnerzijds voor jou ook stevig applaus en bovendien 2x “thumbs up” !
    Heb je dit lied ook mogen vertolken tijdens de voorstelling? En vond je ’t ook zo leuk om met die 2 kanjers te werken? Als je nog meer keren “mag”, geniet er dan van. Ik wens jou en “the boys” in ieder geval nog veel succes toe. ( ’n Priv√©-mailtje volgt..) Hartelijke groet van Anne.

  2. Hallo Ans! wat een verrassing om jou te horen. En dan ook nog met zo’n lap tekst! Wat wist je dat goed te verwoorden! Ik zag het hele tafereel voor me! Heerlijk, eindelijk die lang gemiste warmte! Geweldig!
    Ja, ja, de heren waren met recht trots op je! Hoe reageerde de zaal? Jouw tekst paste helemaal bij het verhaal uit het theaterstuk! Knap werk Ansje! Een heel mooie toevoeging!
    Nog veel plezier bij jouw andere optredens. Geniet er maar van! Liefs en dank voor het lied!
    Jeanne

Geef een reactie